Om oss

Elektroutvikling AS

Elektroutvikling har kontorer i Hønefoss på Ringerike, og testrigg og lokaler på landlige Flå i Hallingdal. Med over 60 år i elektrobransjen innehar vi solid kompetanse innenfor vårt fagfelt. Daglig leder i Elektroutvikling sitter i normkomiteen for NK11 – Luftledninger over 1 kV. Hos oss kan du som kunde alltid være trygg på at produkter og tjenester er i henhold til nyeste forskrifter og normer.

Våre ansatte har både montasje, prosjektering/prosjektledelse og entreprnørbakgrunn, og derav førstehånds kjennskal til materiell og montasje. Vi har godt grunnlag til å bistå med gode løsninger og bra gjennomføring fra idé til ferdig produkt. 
Vi i Elektroutvikling har som mål å være innovative og levere innovative løsninger. Slik vi ser det, er vi alltid på jakt etter å kunne levere kunden de mest moderne løsningene og arbeidsmetodene. 

På vei mot en tryggere elektrobransje - Elektroutvikling. 

VÅRE TJENESTER

Vi tilbyr en rekke tjenester innenfor prosjektering, prosjektadministrasjon, digitalisering, kvalitet- og mekanisk kontroll av produkter. I tillegg holder vi jevnlig praktiske og teoretiske kurs innenfor en rekke ulike temaer innenfor elektrofaget. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hva vi kan bistå din bedrift med.

Les mer om våre tjenester

 

 

Kunder & referanser

REN
Hallingkonsult AS
Vattenfall AB
Ringeriks Kraft Nett
Hafslund Nett
Hallingdal Kraftnett
Hemsedal Energi KF
Eidsiva Nett AS
Bjerke Nettbygg AS

Hva kan vi bistå med?

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med? Kontakt oss via kontaktskjemaet og vi vil komme tilbake til deg.