Mekanisk testing

Utvikler din bedrift nye e-verkskomponenter? Eller vurderer din bedrift å gå til innkjøp av nye komponenter? Elektroutvikling gjennomfører uavhengig mekanisk testing slik at din bedrift kan være trygg på at komponentene møter kvalitative krav i henhold til nyeste forskrifter og normer.

På vårt testanlegg i Flå utfører vi ulike mekaniske tester av produkter. Med vårt moderne hydraulisk utstyr kan vi utføre trykk- strekk- og bøyetester av produkter opptil 19 meter og med en belastning på opptil 50 tonn. Vi er spesialister på test av e-verkskomponenter som bl.a stolper, barduner, traverser, isolatorer etc., men kan også tilby testing av andre produkter. I tillegg veileder vi bedrifter i utviklingsfasen mot et nytt produkt. 

Vi gjennomfører alle tester som en uavhengig og upartisk part. Alle målinger blir utført med høy nøyaktighet og blir loggført automatisk. Etter endt testing vil vi utarbeide en detaljert testrapport med en faglig vurdering av kvaliteten på komponenten som er testet. I tillegg tilbyr vi videodokumentasjon av testingen. 

Elektroutvikling vil i løpet av 2019 bli ISO/IEC 17025 sertifisert. 

Kunder & referanser

REN
Hallingkonsult AS
Vattenfall AB
Ringeriks Kraft Nett
Hafslund Nett
Hallingdal Kraftnett
Hemsedal Energi KF
Eidsiva Nett AS
Bjerke Nettbygg AS

Hva kan vi bistå med?

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med? Kontakt oss via kontaktskjemaet og vi vil komme tilbake til deg.